Vanmorgen werd ik wakker in bed in ons hotel aan zee en opeens dacht ik aan ons, in onze ogen kijkend en glimlachend.

Tijdens het ontbijt, op het balkon van onze kamer met uitzicht, begon ik deze regels te schrijven. Ik had er altijd van gedroomd om met zo iemand samen te zijn, maar de realiteit is veel beter.

Ben je verrast dat ik naar je kijk?

Je zo lang strelen en ik wil mijn vingers niet van je huid scheiden, het is niet normaal, maar zo ben ik.

Ik herinner me je blik nog toen we elkaar ontmoetten.

Romantisch uitje aan zee

Als ik alleen ben begin ik me onze eerste vakanties te herinneren, toen we leuke plekjes aan de Costa Brava bezochten en dagen later in het nieuwe kindervrije hotel Costa Salou belandden, het was heerlijk om bij jullie te zijn. Melancholie overvalt me ​​als ik me die vakanties herinner.

Ik heb geliefden, handlangers en geheime liefdes gezien, maar ik heb nooit die explosie gevoeld toen ik in zijn ogen keek en zijn lippen zag, alles om me heen straalde. Ik ben bang voor zijn afwijzing omdat mijn liefde zo sterk is als de rotsen die we zien vanuit onze kamer met uitzicht op de zee.

Als we niet samen zijn, mis ik haar huid, haar ogen, haar aanwezigheid. Het geluk lacht me toe en ik sta weer aan zijn zijde, ik heb zijn aanwezigheid elke dag, elk moment nodig. Hier is geen geduld zonder jou.

Er is zoveel om te leven, zoveel om te reizen en te genieten aan je zijde. Het zou een fantasie zijn om weer van je charmes te genieten.

Onze passie was zo intens dat de vogels op ons balkon speelden om onze liefkozingen na te doen.

Als je deze woorden leest, herinner je dan hoe we naar de sterren keken vanaf het strand naast het Mar Menuda hotel. Nu heb ik het gevoel dat alles meer was dan een romantisch uitje, ik had nog nooit genoten van een zonsondergang vanaf het strand met de persoon van wie ik hield.

Ik heb de golven van de Middellandse Zee zien huilen, terwijl we ons die rustdagen aan jouw zijde herinnerden. Ik mis je, je glimlach en de tederheid van je huid.

De beste reis van mijn leven

Ik wil een nieuwe reis plannen voor geliefden, een romantisch uitje, ook al is het niet elke dag Valentijnsdag. Ik wil met jullie op vakantie gaan als koppel in een hotel voor volwassenen, welterusten en goedemorgen zeggen zonder te stoppen om elkaar te omhelzen. Laten we de zon en het strand verslinden alsof ze van jou en mij zijn.

Omdat ik altijd van je heb gehouden, ga ik nu een kamer reserveren aan zee in dat charmante kleine hotel aan het Mar Menuda-strand, ja, het Golden Mar Menuda-hotel of misschien in de nieuwe Costa Salou. Wat dacht je van?

Onze dromen zullen uitkomen.

Om uw dromen waar te maken, moedig ik u aan om rechtstreeks via deze website te boeken. Krijg de beste prijs en gegarandeerd de beste voorwaarden om te genieten van een nieuw romantisch uitje in een hotel aan zee, zoals het charmante Golden Mar Menuda of de sprankelende Costa Salou. Samen creëren we blijvende herinneringen en ontketenen we onze passie tijdens elke reis. Klik en maak van onze dromen werkelijkheid!

Labels

hotel aan het strand, alleen volwassenen, romantisch uitje, liefde